English

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Redo för en öppen och trygg framtid?

Alla våra bolag arbetar för att skapa en smidig och säker vardag för människor. 

Smart säkerhet i hela samhället

I din vardag möter du lösningar från RCO Group överallt.  I entrén till flerbostaden, i det smarta hemmet, i den offentliga verksamheten, i mataffären och hos företag i alla branscher. Smart säkerhet för alla platser där trygghet och öppenhet behövs.

RCO Security

RCO Security utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passersystem och larmsystem. Här jobbar man nära kunden för att förstå behoven och tillsammans utveckla rätt system. Från stora integrerade säkerhetssystem för styrning av tillgång, passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet, till kodlås för en enda dörr. 

Swedlock

Swedlock löser utmaningar som är gemensamma för verksamheter med en omfattande nyckelhantering. Swedlocks digitala låssystem är utvecklat för all typ av kommunal verksamhet, annan viktig samhällsservice och samhällskritisk infrastruktur. Företaget har högt ställda säkerhetskrav och är anpassat för bruk i nordiskt klimat. Låssystemet har lösningar för alla låstyper och är oberoende av befintligt mekaniskt låssystem, vilket gör det lätt att digitalisera och förenkla nyckelhanteringen.

Dinbox

Dinbox förenklar vardagen för alla som bor eller arbetar i flerbostadshus, med innovativa produkter som är enkla att förstå för både installatör och slutanvändare. I samma system integrerar du fastighetens olika delar: från entrépassage till post- och pakethantering, bokning av tvättstugor och kommunikation.   

nimly

Nimly är konsumentvarumärket som ger dig det smarta låset du behöver för att skapa ett enklare liv. Med nimly får du ökad hemsäkerhet, större frihet och kontroll över ditt hem. Tillgänglig kundsupport med nära 100% kundnöjdhetsindex talar för sig själv. 

Vill du ha en framtidssäker säkerhetslösning? 

Hör av dig så hjälper vi dig att utveckla en hållbar säkerhetslösning med riktigt bra kundsupport.