English

Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Smart säkerhet med RCO Group

Säkra lösningar för en smidig vardag. Vi ger människor tillgång till platser, saker och tjänster. 

Digital säkerhet för alla behov

RCO Group verkar under varumärkena Dinbox, nimly, RCO Security och Swedlock som alla utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom digitala lås- och säkerhetssystem.

 

Tillsammans täcker vi upp de flesta av marknadens behov – från det privata hemmet till offentlig sektor och företag i alla branscher.

Hållbarhet genomsyrar allt

Vi jobbar smart, hållbart och med omtanke om oss själva och vår omvärld. Vi tänker långsiktigt och värnar om våra resurser och en balans i livet. Rent konkret innebär det bland annat att miljöhänsyn beaktas i varje beslut och på alla nivåer i organisationen. Det är en naturlig del i företagets hela verksamhet.

 

Vi följer gällande miljölagstiftning samt andra regler och krav, allt i syfte att förbättra arbetsmiljön och det fortlöpande miljöarbetet. I innovationsarbetet konstrueras, produceras och underhålls våra produkter med principen att säkerställa minimal råvaruåtgång och möjlighet till fullständig återvinning.

 

Varje bolag inom RCO Group driver hållbarhetsarbetet och genomför aktiviteter i respektive organisation. 

Vårt erbjudande till marknaden

Att bara leverera säkerhet räcker inte – allt vi gör genomsyras av att driva på skiftet mot ett mer öppet, tryggt och hållbart samhälle.

 

Vi tänker nytt och innoverar tillsammans med våra kunder, partners och användare för att utveckla fantastiska produkter som både skapar nytta och är enkla att använda.

 

Resultatet är lösningar som ger människor tillgång till platser, saker och tjänster i både det smarta hemmet och den smarta staden.

Vårt medarbetarerbjudande

Öppenhet är en central del av kulturen i RCO Group – för vi vet att det är öppenhet som lägger grunden för all utveckling. När du utvecklas, utvecklas vi och tillsammans arbetar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för just din resa som medarbetare hos oss. 

 

Samhället är i ständig förändring och som företag vill vi vara med och påverka det. Därför är vi öppna för idéer, människor, ny teknik, förändring och olika perspektiv. Det är också det som genomsyrar hela vårt medarbetarerbjudande – att öppna för framtiden.

Vår ägare Novax 

RCO Group ingår i Novax-familjen som ett av bolagen inom området teknisk säkerhet. Novax kan, som Axel Johnsson-gruppens investeringsbolag, bidra positivt till RCO Groups utveckling, men även till utvecklingen i de samhällen vi lever och verkar i. Novax har ett långsiktigt engagemang och ger ett löpande stöd i stora och små frågor till bolagen de investerar i.

RCO Group i siffror

medarbetare
0
länder
0
Mkr i omsättning
0

Vill du ha en framtidssäker säkerhetslösning? 

Hör av dig så hjälper vi dig att utveckla en hållbar säkerhetslösning med riktigt bra kundsupport.